Üdvözöljük a

2017. októberi konjunktúra kérdőív

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2017 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23
242526272829
3031     

2017. októberi konjunktúra kérdőív

2017. október 3.

Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram!

 

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben két alkalommal reprezentatív felmérést végez kamarai körzetében a konjunktúra alakulására vonatkozóan. Célunk, hogy kérdéseinkkel tájékozódjunk a megye aktuális gazdasági helyzetéről, valamint, hogy a következő hónapok kilátásairól minél időszerűbb és minél pontosabb képet kapjunk.

A kamara az egyetlen olyan intézmény, amely abban a helyzetben van, hogy regionális szinten mélyreható és átfogó képet tudjon adni a gazdasági változásokról.

Ahhoz, hogy a minta reprezentativitását biztosítani tudjuk, szükséges, hogy minél több vállalat visszaküldje nekünk a mellékelt kérdőívet. Mivel az idő pénz, arra törekszünk, hogy a felmérés a lehető legkevesebb ráfordítással készüljön el.

Törekvésünk, hogy a kérdőív kitöltése, ill. visszajuttatása minél egyszerűbb legyen az Ön számára, erre az alábbi megoldásokat biztosítjuk:

- A mellékelt kétoldalas kérdőív kitöltése és postán, faxon vagy email-ben való visszajuttatása a kamarába.

- A kérdőív kitölthető on-line a http://ola.gvi.hu/konjunktura címen, vagy kitöltheti a word szövegszerkesztőben, illetve kinyomtatva is. A kitöltött táblázatot e-mailen ugyancsak a kamarának kérjük visszaküldeni.

 

A kérdőív kitöltése Önnek nem veszi el 10 percnél több idejét. Ezzel a tíz perccel abban segít nekünk, hogy a gazdaság érdekét és ezzel az Ön érdekét is képviselni tudjuk Nógrád megyében.

A felmérés országos és megyei feldolgozott eredményét elküldjük a kérdőíveket kitöltő, ill. azt igénylő valamennyi tagunknak.

Hálásak lennénk, ha Önt azon tagjaink között üdvözölhetnénk, akikre konjunktúra jelentéseink összeállítását építjük. Ezért arra kérjük, hogy a mellékelt kérdőívet

 

2017. október 25-ig

 

szíveskedjék visszaküldeni.

Az adatszolgáltatás önkéntes.

Támogatását előre is köszönjük.

 

Salgótarján, 2017. október 3.

 

Tisztelettel:

Mihályné Balázs Melinda

titkár