Üdvözöljük a

Ingyenes digitális képzés a magyar kkv-knak

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
222425262728
2930     

Ingyenes digitális képzés a magyar kkv-knak

Szerző: Balog Violetta | 2017. július 13.

A Google bejelentette Digital Workshop programjának bővítését a magyar kis- és középvállalkozásokra.

Az ingyenes képzés és oktatási anyag a digitális világ adta lehetőségek kihasználásában segíti a vállalkozásokat, mely hosszútávon a magyar gazdaság növekedését segíti elő. Az online platform tavalyi elindulását követően, 2017-ben a program ingyenes előadásokkal és személyes konzultációval bővül az ország több, mint 30 városában, így Salgótarjánban is.
Annak érdekében, hogy az ingyenes képzés minél több vállalkozást el tudjon érni, közös eseménynaptárat dolgozott ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által életrehívott Modern Vállalkozások Programjával, aminek elsődleges célja a magyar kisvállalkozások modernizációja.

 

A két kezdeményezés szakértői közösen járják majd az országot. A kkv-k így az év végéig összesen 17 városban hallgathatnak meg a növekedésüket célzó előadásokat, több mint 30 városban akár személyes konzultációra is jelentkezhetnek.

Ezeken a digitális tanácsadók először felmérik a vállalatok digitális felkészültségét, majd személyre szabott útmutatást adnak az online jelenlét növelésére.

A kkv-k így olyan kézzelfogható tudással gazdagodnak, mely lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a növekedést.

További információ a programról, valamint az ingyenes előadásokra és személyes konzultációra való regisztrációról a program honlapján található.

 

https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/