Üdvözöljük a

VASSZER-Raktártechnika Kft.

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
14151617181920
21
222324252627
28293031   

VASSZER-Raktártechnika Kft.

Szerző: Berta Csaba | 2017. május 22.

 

 

 

A salgótarjáni székhelyű, magyar-angol vegyes tulajdonban lévő VASSZER-Raktártechnika Kft. ma meghatározó szereplője a magyarországi raktártechnikai eszközök és rendszerek gyártásának, forgalmazásának.

 

Fő tevékenységük a raktári állványrendszerek gyártása, értékesítése, ennek során biztosítják a helyszíni felmérést, tervezést, kivitelezést és szerelést.

 

Gyártmány-és gyártásfejlesztésük szorosan igazodik a piaci igényekhez, az egyre növekvő vevői kívánságok maradéktalan kielégítéséhez. Versenyképességük javítása érdekében hidraulikus élhajlítót állítottak üzembe, amely 5 méter hosszban képes egyszerűbb és bonyolultabb műveletek ellátására.

 

Kifejlesztették az új termékcsaládot, a PONIX „R” (raklapos) és a PONIX „P” (polcos) tárolórendszert, amely felveszi a versenyt a piac vezető márkáival.

 

Megvalósították a legkorszerűbb, emberi erőbefektetést nem igénylő, programozott és érintésre működő elektromosan hajtott gördíthető állványrendszerek kivitelezését.

 

Jelenlétük az export piacon is biztosított.  


Raktárak, üzemek, műhelyek könyvtárak, irodák, irattárak, garázsok, üzletek, háztartások állványait, állványrendszereit egyaránt elkészítik. Termékeik között megtalálhatók a csavarkötésű kapcsolható, fix vagy gördíthető állványok, acélpolcos állványok, nagyteherbírású állványok, szekrények, egyedi kialakítású tárolók, speciális fémszerkezetek.

 

Tevékenységük az ISO 9001 minőségirányítási rendszer keretei között folyik.

 

A cégfilozófia változatlan: vevőközpontú komplex szolgáltatás kiváló minőségben.